Beeldend kunstenaar Anja van Veen

Wat na een aantal jaren geleden is ontstaan na een brainstorm met goede vriendinnen, heeft na Atelier Anja (2008) nu geresulteerd in Kunstwark (2021). Een nieuwe weg is ingeslagen.

Vanuit het merendeel werken aan de productie van schitterende artikelen, is nu het kunstzinnige / de diepgang, die de boventoon voert.

Na het volgen van vele verschillende cursussen/ opleidingen in het vilt, het schilderen, het beeldende en de opleiding van Kunstzinnig Dynamisch Coach, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer kan en wil betekenen in de kunsten. Ik gebruik daar allerlei materialen voor, maar meestal wol/vilt.

Het viltwerk heeft hierbij (na een kleine pauze) wederom mijn hart gestolen. Het ambachtelijke proces, de vorming en binding van de vezels onder je handen, de meditatieve staat die het oproept, maakt het een boeiend materiaal, waar ik mij volledig in kan laten verdwijnen.

Binnen het atelier kan in overleg iets gemaakt worden door jezelf, voor jezelf of voor een ander. Ik begeleid je bij je keuzes en waar je behoefte aan hebt.
Ook is het mogelijk iets te laten maken in opdracht.

Zie hiervoor het portfolio, de workshops of rituele artikelen.